Uit eten met kinderen in Bergen op Zoom, laat je kind zijn eigen pizza bakken samen met een echte pizzaiolo

26 januari 2022

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Bergen op Zoom? Of een fijne plek om met kinderen te lunchen? Zowel jij als je kinderen kunnen bij La Grotta terecht voor heerlijke Italiaanse gerechten. Naast pizza’s staan er zowel voor kinderen als hun ouders heerlijke Italiaanse gerechten zoals spaghetti al pesto, risotto met bospaddestoelen en tiramisu op de kaart, er is keuze genoeg. 

 

Laat jouw kinderen hun eigen pizza bakken met een echte pizzaiolo 

Het leukste kindvriendelijke restaurant in Bergen op Zoom is het Italiaanse restaurant La Grotta. Waar jouw kind(eren) samen met een rasechte Zuid-Italiaanse pizzaiolo (pizzabakker) hun eigen pizza beleggen en bakken. Want wat is er leuker voor kinderen dan je eigen pizza bakken? De kinderpizza zal heerlijk smaken en jouw kinderen hebben een onvergetelijke avond. De kleintjes zijn altijd welkom om hun eigen pizza te bakken in onze Italiaanse keuken, dit hoef je niet van tevoren aan te geven. Dit maakt La Grotta ook de ideale plek voor een kinderfeestje (kom je met een grotere groep kinderen, dan raden wij aan om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken).

 

Kindvriendelijk, Italiaans restaurant in Bergen op Zoom

De bediening van Restaurant La Grotta in Bergen op Zoom is bovendien erg kindvriendelijk. Je kunt zowel binnen in het restaurant als (wanneer het zonnetje schijnt) buiten op ons terras plaatsnemen. Je kinderen kunnen spelen op de grote markt terwijl jullie heerlijk genieten van een borrelhapje en een drankje. Je hoeft helemaal geen oppas te regelen als je uit eten wilt, neem je kinderen gewoon mee uit eten bij restaurant La Grotta. 

 

Gezellig met het gezin uit eten in Bergen op Zoom? Reserveer een plek voor een heerlijke lunch of diner waarbij jouw kinderen zelf hun pizza mogen bakken!