Dit is La Grotta

De wijnen vloeien rijkelijk aan de lange tafels op het Italiaanse platteland. Daar waar de hele familie geniet van elkaar én de verrukkelijke verse pasta’s en pizza’s. Van deze familievakanties gaat Thijmens hart sneller kloppen. Hij noemt ze ook wel inspiratiereizen. Dat blijkt als hij op 20 april 2015 de deuren van zijn eigen Italiaanse restaurant opent: ristorante La Grotta. In een achttiende-eeuwse stadskelder aan de authentieke Grote Markt in Bergen op Zoom.

Italiaans restaurant la Grotta is een droom die uitkomt

Op een plek waar hij zijn liefde voor Italië met anderen kan delen. Dat doet hij niet alleen, maar samen met een gepassioneerd team van collega’s. Italiaanse koks die met hart en ziel gerechten bereiden. Dagelijks vers en in een keuken vol Italiaanse ingrediënten. Van de bloem uit Napels, de olijfolie uit Campagna en de limoncello uit Almalfi.

De perfecte borrelplek in Bergen op Zoom

Inmiddels leent het restaurant in Bergen op Zoom zich als ‘de perfecte borrelplek’. Kun je er ’s avonds aanschuiven voor een snelle hap of kiezen voor een driegangenmenu met een kaart vol heerlijke wijnen. Erg populair en typisch Italiaans is de pizza mezzo metro, een halve meter pizza die je in drie smaken naar keuze kan laten beleggen en samen kunt delen. De kleintjes zijn van harte welkom in de keuken om hun eigen pizza te maken met de Italiaanse pizzabakker. Kortom, er is voor ieder wat wils. Reserveer eenvoudig voor lunch, diner of borrel.