Cadeaubon voor Italiaans restaurant in Bergen op Zoom

1 december 2021

Cadeau Inspiratie nodig? Wil je eens wat anders geven dan de standaard bos bloemen of parfum fles. Verras je geliefde, ouders, zus, broer, vriend(in) of collega met een culinaire ervaring. Een smaakvol, onvergetelijk cadeau voor de feestdagen, Sinterklaas, een verjaardag, een jubileum of gewoon zomaar om een geliefde te verrassen als blijk van waardering.

Cadeaubon voor Italiaans diner of lunch

Bij Ristorante La Grotta kan de gelukkige ontvanger van de cadeaubon aanschuiven voor zowel een heerlijke lunch als een smaakvol diner. De cadeaubon kan voor beide ingezet worden, ook als er heerlijk geborreld wordt met antipasto en slices pizza om te delen kan de cadeaubon ingewisseld worden. Zodra de maatregelen het toelaten kan er weer gereserveerd worden. Tussentijds kan de cadeaubon uiteraard gebruikt worden om ons heerlijke menu af te halen.

Cadeaubon voor een heerlijke Italiaanse maaltijd thuis

De cadeaubon kan uiteraard ook ingewisseld worden voor de heerlijke maaltijden die zijn af te halen bij Ristorante La Grotta. Tip: geef een bijpassende fles wijn uit het assortiment van La Grotta cadeau. (Deze kan samen met de cadeaubon opgehaald worden in ons restaurant in Bergen op Zoom). 

Hoe bestel ik de restaurant cadeaubon?

Neem contact met ons op om de cadeaubon te bestellen. De cadeaubon wordt mooi verpakt in een chique enveloppe, een waar feestje om te geven en te krijgen. Je kunt de cadeaubon afhalen in ons restaurant in Bergen op Zoom. Of indien gewenst kan de cadeaubon door ons rechtstreeks naar de ontvanger verzonden worden. Contacteer ons om jouw cadeaubon wensen te bespreken.

Hoe gebruik ik de restaurant cadeaubon van Ristorante La Grotta?

Bij reservering voor lunch of diner: voer tijdens de reservering (via Resengo) op onze website in dat je gebruik wilt maken van een cadeaubon. 

Bij telefonische reservering voor lunch of diner: geef vooraf aan dat je gebruik wilt maken van een cadeaubon.

Bij afhalen van een menu: geef tijdens het bestellen aan dat je gebruik wilt maken van een cadeaubon.

In alle gevallen wordt tijdens het afrekenen het cadeaubon tegoed ingewisseld. Het resterende bedrag dient contant of per pin voldaan te worden. Indien er tegoed overblijft kan dit op een later moment uiteraard ingewisseld worden. 

Geldigheid van de restaurant cadeaubon

De cadeaubon is een jaar na uitgave geldig. 

Wie ga jij verrassen met een unieke culinaire ervaring? Neem contact op om een cadeaubon te bestellen.