Authentiek Italiaans Restaurant Bergen op Zoom

Een waar authentiek Italiaans restaurant is Ristorante La Grotta in Bergen op Zoom. Het Italiaanse restaurant bevindt zich in een achttiende eeuwse stadskelder. Geniet samen van heerlijke authentieke Italiaanse gerechten.

Italiaanse chefs in de keuken

De chefs van dit authentieke restaurant komen uit Italië en dat proef je. De pizzaiolo’s hebben samen ruim 30 jaar ervaring met het bakken van pizza’s. Uiteraard wordt het pizzadeeg op ambachtelijke wijze bereid. Ook alle sauzen en de lasagne worden op authentieke wijze vers bereid.  

Het restaurant importeert ingrediënten rechtstreeks uit Italië

Naast heerlijke dagverse ingrediënten wordt er gekookt met authentieke Italiaanse ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Zo wordt de bloem waarmee de pizza’s gemaakt worden uit Napels geïmporteerd, dit zorgt voor een authentieke pizza smaak. Ook de kruiden, olijfolie en limoncello komt rechtstreeks uit Italië, zo waan jij jezelf in Bergen op Zoom toch even helemaal in Italië.

Italiaans lunchen, dineren en borrelen in Bergen op Zoom

Naast dat je in een ontspannen, gezellige sfeer heerlijk kunt dineren bij Ristorante La Grotta is het ook de ideale plek voor een lunch. Dit Italiaanse restaurant staat ook bekend als borrelplek, bourgondisch borrelen met heerlijke antipasto of slices pizza om te delen. Ook aan de kinderen is gedacht, zij mogen zelf in de keuken met een echte Italiaanse chef samen hun eigen pizza bereiden. Zodra de maatregelen het weer toelaten kun je weer reserveren voor een lunch, diner of borrel, in de tussentijd kun je onze heerlijke gerechten uiteraard wel afhalen. 

Authentiek Italiaans eten afhalen in Bergen op Zoom

Ook thuis kun je genieten van de heerlijke gerechten van Ristorante La Grotta. Kies een voorgerecht, pizza of pasta, zelfs onze nagerechten zoals heerlijke tiramisu kunnen afgehaald worden. Maak de thuis maaltijd helemaal af en bestel ook een bijpassende Italiaanse wijn. Bekijk het afhaalmenu en geniet van een heerlijke Italiaanse avond thuis.